zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistCallant Verzekeringen Versterkt Marktpositie door Strategische Overname van Corstjens Verzekeringen

Callant Verzekeringen Versterkt Marktpositie door Strategische Overname van Corstjens Verzekeringen

In een recente strategische zet heeft Callant Verzekeringen, een prominente speler in de verzekerings- en financiële adviessector, Corstjens Verzekeringen overgenomen. Deze actie markeert de 22ste overname in 32 jaar voor het bedrijf van Peter Callant, een voormalige inwoner van Knokke-Heist, en onderstreept zijn onwrikbare toewijding aan groei en klantenservice.

Callant Verzekeringen, opgericht in Knokke-Heist en nu gevestigd in Geel, heeft zich onderscheiden door een sterke klantgerichte visie en een reeks succesvolle overnames. De recente overname van Corstjens Verzekeringen, een bedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 35 jaar in het bedienen van particulieren en bedrijven, wordt gezien als een natuurlijke en logische stap in Callant’s groeitraject.

Tom Corstjens, van Corstjens Verzekeringen, benadrukt de wederzijdse waarden en visies die beide bedrijven delen. Hij blijft betrokken bij de groep om de voortdurende toewijding aan klantenservice en risicobeheer te waarborgen.

De verzekeringssector staat bekend om zijn toenemende complexiteit, met aspecten als compliance, GDPR en cyberveiligheid die een gespecialiseerde aanpak vereisen. Callant heeft deze uitdagingen aangepakt met behulp van geavanceerde digitale tools, wat resulteert in efficiëntere dossierverwerking en een betere klantenservice.

Deze overname brengt niet alleen twee bedrijven samen met vergelijkbare waarden en visies, maar versterkt ook de aanwezigheid van Callant in de Kempen. Vanaf 1 januari 2024 zal Callant zijn intrek nemen in het energieneutrale kantoor van Corstjens in Geel. Dit nieuwe hoofdkantoor, uitgerust met zonnepanelen en voorzien van een ruime parking en ontvangstruimte, zal een centrale rol spelen in de regio.