17.9 C
Knokke-Heist

Captain Jack’s Luchtvaartpark: 200 Miljoen Euro Visie

De zoon van de legendarische muzikant Bobbejaan Schoepen, Jack Schoepen, wordt aangesteld als de enige kandidaat voor een nieuw, spannend pretparkproject naast de luchthaven van Deurne. De Vlaamse overheid, die op zoek was naar een recreatieproject rond luchtvaart, benoemde Jack Schoepen als de enige kandidaat. Hij droomt al jaren van het creëren van een uniek luchtvaartpretpark met attracties voor jong en oud.

Met een geschatte investering van 200 miljoen euro, zal het park bekend staan als “Captain Jack”. Centraal staan twee oude Boeings 747, die zullen dienen als hotel en vergaderruimte. Het park zal ook de thuisbasis zijn van talrijke andere attracties, waaronder een carrousel, een virtual reality parachute en luchtballonattractie, een klimruimte en een windtunnel voor indoorskydiving.

Echter, Jack Schoepen heeft niet de financiële middelen om het project alleen te bekostigen. Zijn beide Skice vennootschappen zijn verlieslatend en wegen niet zwaar. Het is aan hem en zijn zes adviseurs om de 200 miljoen euro externe financiering te vinden.

De vergunningen moeten worden verleend tegen 2024 en de volledige bouw van het park zal tien jaar duren. Jack Schoepen heeft nog veel werk te doen, maar de Vlaamse overheid heeft vertrouwen in zijn visie en zijn team van experts. Het is nu aan Jack Schoepen om zijn droom te verwezenlijken en het pretpark van de grond te krijgen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen