dinsdag, mei 21, 2024
HomekneistitvCarcasse Restaurant opent zijn deuren in Knokke-Heist: Een nieuwe culinaire ervaring met...

Carcasse Restaurant opent zijn deuren in Knokke-Heist: Een nieuwe culinaire ervaring met een rijke geschiedenis

Knokke-Heist verwelkomt binnenkort een opmerkelijke nieuwe culinaire bestemming: Carcasse. Deze eetgelegenheid, oorspronkelijk opgezet door Hendrik Dierendonck, de bekende slager met een diepe passie voor vlees, verrast nu met een uitbreiding naar de kustgemeente.

Gelegen op Oosthoekplein 1, staat Carcasse bekend om zijn unieke benadering van de eetervaring, waarbij de ambiance van een traditionele slagerij wordt gecombineerd met een verfijnde eetervaring. Opvallend in het decor zijn de grote tafels met typische wit-rood geruite keukenhanddoeken, vleeshaken en hele hespen, omgeven door witte, vierkante faiencetegeltjes die een authentieke sfeer creëren.

Een bijzondere kans voor horecaprofessionals

Met de komst van deze nieuwe vestiging is Carcasse op zoek naar enthousiaste professionals om hun team te versterken. Of je nu zaalmedewerker, maître, chef, chef de partie of barman bent, Carcasse biedt je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en ambitieus team.

De recente JOBDAY gaf geïnteresseerden al een voorproefje van de mogelijkheden binnen dit groeiende restaurant. Diegenen die de dag hebben gemist, kunnen nog steeds informatie inwinnen en solliciteren om deel uit te maken van deze spannende nieuwe onderneming in Knokke-Heist.

Ons gedacht…

Carcasse breidt niet alleen uit, maar brengt ook een stukje van zijn rijke geschiedenis en vakmanschap naar Knokke-Heist. Voor liefhebbers van goed eten en professionals in de horeca biedt dit nieuwe restaurant prachtige kansen. Het belooft een plek te worden waar traditie en moderne gastronomie samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.