HomeKnokke-HeistCarla Bruni over de ultieme vrijheid: Knokke-le-Zoute

Carla Bruni over de ultieme vrijheid: Knokke-le-Zoute

De Correctionele Rechtbank van Parijs veroordeelde maandag voormalige Franse president tot drie jaar gevangenisstraf wegens corruptie en valsspelen van invloed. Nicolas Sarkozy zijn gevangenisstraf kan worden omgezet in huisarrest of het zogenaamde toezicht met een elektronische armband. De rechters achtten bewezen dat er sprake was van een corruptiepact ten voordele van de justitiële belangen van de echtgenoot van Carla Bruni in andere zaken die waren geopend na zijn vertrek bij het Elysee in 2012.

Deze acties kwamen aan het licht in telefoongesprekken die in 2014 door de politie werden afgeluisterd tussen Sarkozy en zijn advocaat, waarin bleek dat zij contact hadden opgenomen met Gilbert Azibert, destijds lid van het Hooggerechtshof, om informatie te verkrijgen in een andere zaak tegen de voormalige president, in ruil voor hulp aan de rechter om een baan in Monaco te krijgen. In de Spaanse krant Vanitatis doet zijn vrouw Carla Bruni echter een uitspraak met een opvallende link naar Knokke-Heist.

Ze is een groot liefhebster van vrijheid en ongetwijfeld had ze zich dit vroeger nooit kunnen voorstellen dat ze zo toegewijd zou zijn aan een relatie met Sarkozy, na meer dan tien jaar samen, met de intensiteit en de slijtage die het gevolg zijn van haar overmatige blootstelling aan het publiek. Bruni is opnieuw onverbloemd: “Vroeger was ik minder toegewijd. Ik was mezelf tot last. Uiteindelijk ontdekte ik dat als je getrouwd bent, je tijd wint. Ik hou van het feit dat mijn man de oud Franse president nooit spelletjes speelt.

Zonder hem zou ik het niet zover geschopt hebben. Wanneer men haar vraagt naar haar passies, zijn die eenvoudiger dan men zou denken en hebben ze opnieuw “haar man” als hoofdrolspeler: “Na 13 jaar liefde, samen met mijn man reizen in een auto die door hem wordt bestuurd, zonder iemand anders, improviseren, alles annuleren wat we hadden gepland om naar zee te gaan. Ja, daar hou ik van. Bij dageraad aankomen in Knokke-le-Zoute, uitgeput en verliefd, maakt me gek. Zo hoor je het ook eens van een ander.

1 REACTIE

  1. Nergens in de wereld , zelfs niet in Parijs , vind je zoveel luxewinkels en luxemerken op zo’n kleine afstand van elkaar als in Knokke-Heist. Denk even o a aan de kustlaan . Of de familiale Boulevard in Heist , waar je nog bediend wordt door de eigenaar zelf ! Begrijpelijk dat Carla graag naar onze Riante Tuin aan de Noordzee komt .

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers