18.4 C
Knokke-Heist

Carnaval ook in Uulehat (Gemeente Sluis) van start

Het jaarlijkse carnavalsfeest is weer begonnen in Uulehat, bekend als Aardenburg. Burgemeester Vermue van de gemeente Sluis heeft symbolisch de sleutels van de stad overhandigd aan Prins Boeijkes I en kinderburgemeester Schaphath heeft de jeugdprins en jeugdprinses Anna de sleutels overhandigd. Het feest, dat bekend staat als het carnavalsbolwerk van West Zeeuws-Vlaanderen, zal vijf dagen duren en wordt georganiseerd door de Aardenburgse Carnavals Stichting de Nachtuuln (ACS de Nachtuuln).

Al sinds 1976 organiseert de ACS de Nachtuuln het evenement met succes en ook dit jaar zijn er weer vele activiteiten gepland. Zo zijn er verschillende optochten, feesten en muziekoptredens. De Prins der Nachtuuln zal gedurende deze vijf dagen heersen over Uulehat en zorgen voor een onvergetelijk feest.

Dit jaar worden er ook extra maatregelen genomen om de veiligheid van de feestgangers te waarborgen. Zo zullen er extra politie-eenheden aanwezig zijn en wordt er streng gecontroleerd op alcoholgebruik en overlast.

Kortom, het belooft weer een geweldig carnavalsfeest te worden in Uulehat, dus kom vooral langs en feest mee met de Prins der Nachtuuln en alle andere feestgangers!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen