9.9 C
Knokke-Heist

Carnaval roept: Laat de feestvreugde beginnen (+ digitaal carnavalkrantje)

De carnavalstijd is eindelijk aangebroken en het belooft een seizoen te worden om nooit te vergeten. Althans volgens Prins Gevi in het nieuwe carnavalkrantje die in de bussen valt. Volgens de voorzitter van het Hof Der Prinsen, is er dit jaar alles aanwezig voor een onvergetelijke carnaval.

De hoogtepunten zijn onder andere een prinsenbal met twee fantastische kandidaten, een prinsenaanstelling op de bolle, voetbal tussen de vissers en de plakkers en natuurlijk twee prachtige stoeten waar met hij met enige trots nog altijd van zegt de grootste van West-Vlaanderen te kunnen zijn. “Dit jaar hebben we twee kandidaten voor de titel van prins of prinses: prinses Mirjam 1 die haar titel wil verlengen en een volledig carnaval meemaken en haar tegenkandidaat Osaer 1 die in de voetsporen wil treden van keizer Bieze, waar hij een paar jaar geleden nog in het gevolg mee zat.

Maar het wordt dit jaar ook gemakkelijker om prins of prinses te worden, dankzij de handige gids in het carnavalkrantje zit verwerkt. Van A tot Z wordt uitgelegd wat je moet doen om prins of prinses te worden, wat je krijgt van de gemeente en het hof, waar je op moet letten en wat er van je verwacht wordt. Als je ooit voor prins of prinses wil gaan, laat deze gids dan zeker niet liggen”, besluit de Prins voorzitter.

Na drie jaar wachten zit iedereen klaar om een lap op te geven en dit belooft een onvergetelijk carnaval te worden. Prins Gevi wenst in naam van het Hof Der Prinsen alvast iedere carnavalist, prins, prinses, keizer, keizerin, roosje, jonker, karrebouwer, cafébaas, schminkster en alle andere mensen die carnaval maken wat het is, een geweldig carnaval toe.

Bekijk hier het krantje:

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen