16.9 C
Knokke-Heist

Carnaval Top 100: Geliefde feesttraditie in gevaar

De lente komt eraan en dat betekent maar één ding: het carnaval is weer in aantocht! En wat is er nu leuker dan jezelf in de feeststemming te brengen met de Carnaval Top 100? Maar dit jaar is er een probleem, de toelating voor deze geliefde traditie is niet verleend.

Prins Kavi en Prins Geert presenteren al jaren de Carnaval Top 100, met 100 iconische carnavalplaten en nieuwe nummers die je mentale gezondheid bevorderen en je in de feeststemming brengen. Vorige jaar werd deze uitgezonden vanuit alle carnavalcafés in Heist, maar dit jaar was het plan om de Top 100 in een tent op het Sfeerplein De Bolle te laten doorgaan. Helaas hebben de organisatoren geen toelating gekregen, maar de tent zal wel klaar zijn. Er wordt nu gezocht naar een andere locatie. Als er geen andere locatie gevonden wordt, zullen Prins Kavi en Prins Geert gewoon in de radiostudio zijn voor de live-uitzending.

De Carnaval Top 100 is een geliefde feesttraditie die niet mag ontbreken tijdens het carnaval. Prins Kavi en Prins Geert blijven hopen op een andere locatie of alsnog in de tent waar de Top 100 uitgezonden kan worden. Als dat niet lukt, dan kunnen luisteraars altijd nog naar de live-uitzending luisteren. Laat de feeststemming beginnen!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen