18.4 C
Knokke-Heist

Carnavalkermis in Heist: foorreizigers strijken weer neer op Heldenplein

Het Heldenplein in Heist wordt vanaf zaterdag 18 februari 2023 weer omgetoverd tot een waar festijn. Foorreizigers met diverse attracties zullen neerstrijken op de kermis, waar jong en oud hun hart kunnen ophalen. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de draaimolen of proberen eendjes te hengelen, terwijl de adrenalinejunkies hun geluk kunnen beproeven bij de autoscooters, de rupsmolen en het schietkraam. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, met een friet- en oliebollenkraam dat heerlijke lekkernijen serveert.

Maar er is nog meer goed nieuws! Voor Franstalige landgenoten die aan de kust verblijven en nog 2 weken langer van de krokusvakantie kunnen genieten dan de Vlaamse schoolgaande jeugd, blijft de kermis in Heist doordraaien tot zondag 26 februari. Zo kunnen ook zij zich nog even onderdompelen in het plezier van de kermis.

Een kermis is altijd een gezellige boel, waar families en vriendengroepen samen plezier maken en herinneringen creëren. Het is dé ideale manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van al het amusement dat de kermis te bieden heeft.

Mis dit niet en kom zeker langs op de kermis in Heist!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen