18.3 C
Knokke-Heist

CD&V Senioren Voorzitter Eric Van Rompuy benadrukt actieve rol van ouderen in crisisklimaat

Op donderdag 9 maart 2023 om 13:30 uur zal de CD&V Senioren Voorzitter Eric Van Rompuy in CC Scharpoord, Maxim Willemspad 1 in Knokke-Heist een uiteenzetting geven over de rol die senioren kunnen spelen in het huidige crisisklimaat.

Vaak wordt er gesproken over ouderen in termen van zorg en vergrijzingskosten, maar Van Rompuy benadrukt dat ouderen absoluut niet stilzitten en zich juist actief willen inzetten in de samenleving. De vele senioren-vrijwilligers in de regio getuigen hiervan.

Eric Van Rompuy is een top politicus met een indrukwekkende carrière op gemeentelijk, Vlaams en federaal niveau. Als voormalig CVP-Jongeren Voorzitter en huidig CD&V Senioren Voorzitter heeft hij zich altijd hard gemaakt voor het “Respect voor Senioren” binnen de partij.

In zijn uiteenzetting zal Van Rompuy eerst het algemeen crisisklimaat toelichten en vooral aandacht geven aan de actieve rol die Senioren hierin kunnen spelen. Met zijn jarenlange ervaring als econoom en politicus zal hij ongetwijfeld interessante inzichten delen.

Mis deze boeiende uiteenzetting niet en kom op 9 maart om 13:30 uur naar CC Scharpoord in Knokke-Heist.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen