17.9 C
Knokke-Heist

Celebrity Cruises: zeven schepen en eerste winter in Europa

Op een webinar heeft Celebrity Cruises haar Europees seizoen en acties voor het boekingsseizoen voorgesteld. Voor het eerst in haar geschiedenis vaart de rederij het hele jaar door in Europa en zal deze winter vaarschema’s voorstellen in de Middellandse Zee en richting de Canarische Eilanden. Deze zomer doorkruisen volgens de site van Knokke-Heistenaar Patrick Parez zeven Celebrity-schepen ons continent.

De drie vlaggenschepen van Celebrity Cruises varen deze zomer in Europa. Celebrity Apex krijgt andermaal Amsterdam als thuisbasis voor cruises naar de Noorse fjorden, de Britse Eilanden en IJsland. Celebrity Edge en Celebrity Beyond bieden uiteenlopende cruises aan vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Daarnaast varen ook Celebrity Silhouette, Celebrity Constellation, Celebrity Reflection en Celebrity Infinity in Europa. In Noord-Europa kunnen gasten inschepen in Amsterdam en Southampton. In Zuid-Europa gebruikt Celebrity behalve Barcelona en Rome ook nog Lissabon, Ravenna (nabij Venetië) en Piraeus (Athene) als vertrekhaven.

Voor het eerst biedt Celebrity Cruises tijdens het winterseizoen 2023-2024 cruises aan in Europa. Celebrity Infinity blijft in het Middellandse Zeebekken en zal er vaarschema’s van 10 tot 12 nachten voorstellen langs de Iberische kusten, naar Israël en Egypte (met overnachtingen in Ashdod en Alexandria), de Canarische Eilanden en Marokko vanuit Barcelona en Piraeus (Athene).

Volgens Michael English, Head of Business Development en Leon Hand, Training Manager voor Celebrity, berust het Celebrity-product op vijf pijlers: bestemmingen, gastronomie, service, oog voor detail en wellness. De rederij bezoekt jaarlijks ruim 300 bestemmingen op zeven continenten waar de schepen vaak tot laat op de avond blijven of zelfs overnachten op de bestemming. De aandacht voor de gastronomie vertaalt zich in tot wel twaalf restaurants aan boord van de schepen. Gasten worden niet alleen culinair verwend, maar kunnen met een crew-to-guest ratio van één op twee ook rekenen op een uitstekende service.

Celebrity Cruises stelt een ontspannen luxeproduct voor. Haar schepen onderscheiden zich van de andere rederijen door hun modern design met veel aandacht voor detail en technologie. Voor de inrichting van de publieke ruimtes, suites en kajuiten doet de maatschappij een beroep op vooraanstaande interieurdesigners. Daarnaast wil Celebrity Cruises uitblinken op het vlak van de wellness. De schepen zijn uitgerust met uitgebreide wellness-instituten. Deze aandacht voor lichaam en geest wordt ook doorgetrokken in de AquaClass-accommodatie. Daar kwamen op het nieuwste schip, Celebrity Beyond, ook nog de Aqua Sky Suites bij.

Om al deze troeven bij een nog groter publiek te brengen, lanceert Celebrity Cruises voor het boekingsseizoen tot eind februari een drievoudige promocampagne. Daarbij besparen gasten op de tijdelijke tarieven tot 800 euro per kajuit. De tweede gast in de hut geniet daarnaast van een korting tot 75 procent. Tevens schenkt Celebrity Cruises een boordkrediet tot 200 USD per persoon met een maximum van 800 USD per kajuit of suite. Acties zijn geldig op vertrekken voor afvaarten tot 30 maart 2025.

© foto’s Celebrity Cruises en PCC

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen