Home Knokke-Heist Céline en Delphine Ghekiere runnen de babyspeciaalzaak Mimi Baby

Céline en Delphine Ghekiere runnen de babyspeciaalzaak Mimi Baby

Céline en Delphine  Ghekiere runnen sinds dit voorjaar in de Dumortierlaan 21 de babyspeciaalzaak Mimi Baby. Dit leek beide zusjes een heel fijn en uitdagend avontuur aangezien Delphine in 2019 mama werd van de tweeling Louis & Nathan en fiere meter Céline reeds enkele jaren ervaring heeft in de retailsector. Daarnaast werkte zij tot voor kort in een handelszaak in onze gemeente.

Klantvriendelijkheid, service en een uniek geboorteconcept

Het is voor beide zaakvoersters heel belangrijk een persoonlijke, eigen en unieke belevenis voor de klant te creëren. Klantvriendelijkheid, service en een uniek geboorteconcept zijn troeven waar Céline en Delphine garant voor staan. Het avontuur van een nieuw wondertje(s) is een grote verandering en die willen zij samen met de klant in een mooi verhaal gieten.

Totaalconcept

In hun babyzaak bieden zij een totaalconcept aan voor toekomstige ouders. Zowel voor de geboortelijst als voor het geboortekaartje en doopsuiker, luisteren ze naar de wensen van de ouders en geven zij deskundig advies. Mimi Baby levert alles vóór de bevalling aan huis zodat de ouders met een gerust gemoed de laatste weken van de zwangerschap kunnen beleven. Met hun eigen atelier kunnen zij alles uniek maken. Dankzij deze service is het mogelijk om textiel zoals dekentjes, speenkoordjes, commodemandjes, gestoffeerde zeteltjes en andere accessoires te personaliseren. Stel je stof, lettertype en tekstkleur samen en ga voor een uniek item met persoonlijke twist. Klaar om cadeau te geven of de kinderkamer aan te kleden.

Voor elk wat wils

Kledij van 0-3 jaar, (houten) speelgoed, interieurspulletjes, verzorgingsproducten, … Voor elk wat wils! Het uitgebreide assortiment vind je terug op hun website, alsook in de winkel zelf. Online bestellen in coronatijd is uiteraard mogelijk en afhaling kan worden voorzien in de winkel of via levering aan huis.

Service aan huis

Lukt het niet om een bezoekje in de winkel te brengen? Geen enkel probleem, Céline en Delphine komen met plezier aan huis nadat ze met hun klanten een geschikt moment hebben vastgelegd. Zij brengen dan stalen, kleurkaarten, staaltjes van doopsuiker, … mee om de winkel bij je in huis te halen.

Voor alle info: www.mimibabyknokke.be

- Advertisment -

Lees ook dit

Martin Vanden Broucke bouwde op z’n 73ste opnieuw een kerststal

Gepensioneerde slager en ondernemer Martin Vanden Broucke (73) bouwde afgelopen week weer zijn traditionele kerststel op aan het Heldenplein. Dat de indrukwekkende stal van...

Vic baron Swerts schenkt piano aan AZ Zeno

De inkomhal van de campus in Knokke-Heist straalt rust en openheid uit. De perfecte setting voor een streepje muziek. “Iedereen die zin heeft, mag...

Doek valt over Kneistival

In onze weekend magazine hetzoute.com kon je dit weekend lezen dat Kneistikrant verdwijnt. Afgelopen zomer werd het festival al eens geannuleerd door het coronavirus....

Recente reactie van onze lezers