zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist

Cesar Casier brengt zijn favoriete merken samen in pop-up

Topmodel en designer Cesar Casier is met zijn gelijknamige label elke zomer aan de Belgische kust te vinden. Dit jaar doet hij het een beetje anders: hij brengt zijn vrienden mee in zijn gloednieuw pop-up concept Cesar Casier & Friends op het Albertplein 22 in Knokke-Heist.   
 
Van beauty tot vintage 
Naast zijn eigen knitwearlabel, Cesar Casier Collection, dat sinds kort ook broeken en hemden aanbiedt, vind je er merken waarvan hij vond dat ze ontbraken in Knokke-Heist. Soirbijvoorbeeld, het nieuwe modemerk van zijn beste vriendin Laura Praet. Routinely ook, de Belgisch-Nederlandse startup gespecialiseerd in serums. Octogony: het luxe lederwarenlabel met tijdloze tassen en accessoires.  En het populaire Antwerpse vintagelabel le freddie dat voor de gelegenheidà la mer z’n intrek neemt. Ook Cesar’s favoriete sandalenmerk Birkenstock heeft een plek gereserveerd.  
 
Flash pop-up 
Naast de vaste merken die drie maand lang deel uitmaken van Cesar Casier & Friends, zullen enkele andere favorieten een flash pop-up houden. ElodieOuedraogo en Olivia Borléehebben met hun Unrun alvast een plekje gereserveerd voor begin augustus. Ook Cesars favoriete kunstenaar Ben Storms zal er zijn werk exposeren. Zo is er elke week iets nieuws te beleven in de winkel. 
 
“Na mijn deelname aan drie eerdere pop-up shops aan de kust, besloot ik dit jaar zelf een pand te huren en een eigen winkel te starten. Ik wou een pop-up openen met merken waarmee ik een connectie heb,” vertelt Cesar. “Het is een mooie verzameling geworden van brands van vrienden, merken waarvan ik ambassadeur ben en labels die ik zelf elke dag draag. We zitten in het shoppinghart van de badstad aan de Place M’as-tu vu. Er is een prachtig terras verbonden aan de winkel waar Sofie Dumont het eten verzorgt. Daarnaast komt er ook een leuke cocktailbar die ’s avonds open blijft. Kortom: ons gezellige hoekje wordt de nieuwe placetobe in Knokke!” 
 
Info:  
Van 17 juni tot 15 september 2022 strijkt Cesar Casier & Friends neer onder Hotel Memlinc aan het Albertplein. De winkel is iedere dag open tussen 10.30 en 18 uur. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen