zondag, april 21, 2024
HomeCultuurChampagne voor een Goed Doel: Kansenfonds in Knokke-Heist Verlicht Kinderlevens

Champagne voor een Goed Doel: Kansenfonds in Knokke-Heist Verlicht Kinderlevens

De vzw Kansenfonds, bekend van de Wensenboom-actie, breidt dit jaar zijn inspanningen uit om kinderdromen in Knokke-Heist waar te maken. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door zet de organisatie zich in voor kinderen in nood, met initiatieven zoals sportclublidmaatschappen en schoolbenodigdheden.

In een hartverwarmende stap verkoopt de vzw dit jaar, naast hun traditionele soepverkoop op de markt in december, ook een exclusieve champagne: La Cuvée Carte Blanche van Tanneux-Mahy. Deze actie benadrukt niet alleen de creativiteit van de organisatie in fondsenwerving maar biedt ook een feestelijk tintje aan het goede doel.

Voor €30 per fles kunt u genieten van deze voortreffelijke champagne en tegelijkertijd bijdragen aan de vervulling van kinderwensen. Bovendien ontvangt u bij de aankoop van vijf flessen een extra fles gratis, een perfecte kans om te delen met vrienden en familie tijdens de feestdagen.

De champagne is verkrijgbaar op 4, 6 en 8 december 2023 bij de Dienst toerisme, Lichttorenplein, telkens van 16 tot 18 uur. Met slechts 204 flessen beschikbaar, is snel handelen geboden om deze unieke kans niet te missen. De opbrengst gaat volledig naar het ondersteunen van kinderen en gezinnen die het financieel moeilijk hebben in onze gemeente.

Steun de vzw Kansenfonds door uw fles(sen) te bestellen op www.knokke-heist.be/kansenfonds. Met elke aankoop helpt u niet alleen een kind in nood, maar viert u ook de geest van gemeenschap en vrijgevigheid in Knokke-Heist.

Deze campagne is meer dan een fondsenwerver; het is een bewijs van de kracht van gemeenschapszin en het verschil dat we samen kunnen maken. Laten we de kinderen van Knokke-Heist een reden geven om te glimlachen, niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door.