17.9 C
Knokke-Heist

Chef Cédric Poncelet: 120 Masterchefs zamelen geld in voor slachtoffers aardbevingen in Turkije en Syrië

Na de recente aardbevingen in Turkije en Syrië heeft The Mastercooks of Belgium, een organisatie met meer dan 120 actieve leden, waaronder chefs van toprestaurants, brasseries, feestzalen en cateringbedrijven, besloten om in actie te komen en geld in te zamelen voor de slachtoffers.

Om dit doel te bereiken, heeft de organisatie besloten om de integrale winst van de verkoop van hun boek “The Mastercooks” te schenken aan het Consortium 12-12. Het bedrag van €12 per verkocht boek zal in schijven van €120 worden overgeschreven naar de rekening van het Consortium 12-12.

De organisatie nodigt het publiek uit om één of meerdere boeken te kopen en zo bij te dragen aan de actie. Het boek, inclusief verzendkosten in België, kost €49,90 en kan worden aangeschaft via de webshop van The Mastercooks.

Bovendien biedt de organisatie bedrijven de mogelijkheid om het logo van hun bedrijf of hun naam op alle bedankingsbrieven te laten plaatsen die met de boeken worden verzonden bij aankoop van 10 exemplaren. Het is ook mogelijk om de boeken namens het bedrijf te laten verzenden naar vrienden, kennissen en/of klanten met een gepersonaliseerde brief.

Met deze actie wil The Mastercooks of Belgium bijdragen aan de hulpverlening voor de slachtoffers van de aardbevingen en hun families.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen