HomeKnokke-HeistChef Cédric Poncelet nieuwe voorzitter van de Mastercooks van België

Chef Cédric Poncelet nieuwe voorzitter van de Mastercooks van België

Frank Fol maakt als voorzitter plaats voor Chef Cédric Poncelet uit onze gemeente die de nieuwe voorzitter wordt van de Mastercooks van België. Dank aan de ene en proficiat aan de andere! Cédric Poncelet, een Luikenaar, roert zo’n 20 jaar met veel succes in de potten.

De nieuwe voorzitter kennen wij natuurlijk als de Chef van Restaurant “Cédric” waarvan het interieur is geïnspireerd op de typische Art Deco glamour en de minimalistische stijl van Adolf Loos. De klassieke atmosfeer van een Franse brasserie chic in de stijl van de jaren 1930 werd gecombineerd met hedendaagse elementen. Fluwelen zitbanken in zachte watertinten, de bar volledig uitgewerkt in messing, mooi uitgewerkte klassieke messing detailleringen en vintage spiegels aan de wanden. 

De indrukwekkende wijncollectie werd als eyecatcher centraal in het restaurant geplaatst in een glazen wijnkamer omringd door beglaasde stalen atelierprofielen.

Naast een complete re-styling van het interieur en keuken, werd het restaurant een tijdje terug uitgebreid met een Private Room in de keuken, waar maximaal veertiental gasten kunnen genieten van hun lunch of diner aan een lange houten tafel in een familiale en intieme sfeer.


1 REACTIE

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers