HomeLokaalOndernemen in Knokke-HeistClio Goldbrenner, Morobé en June 21 openen pop-up

Clio Goldbrenner, Morobé en June 21 openen pop-up

Onlangs openden de deuren van Le 249 Summer Store waar Clio Goldbrenner, Morobé en June 21 zorgen voor een nieuwe en unieke shopbeleving. Centraal gelegen op de Kustlaan 249, ontstaat een bruisende synergie tussen de drie dynamische Belgische accessoiremerken. Clio’s verfijnde en vrouwelijke lederwaren worden gepresenteerd naast de iconische schoenencollectie van Morobé en het energieke, jonge juwelenmerk June 21. Een niet te missen modebeleving aan onze Oostkust.  
 

Klassiek met een hoekje af 

Sinds 2011 creëert Belgisch ontwerpster Clio Goldbrenner eigentijdse it-bags en accessoires voor de actieve, modebewuste vrouw die haar persoonlijkheid uitdrukt via de handtas die ze draagt. Clio Goldbrenner streeft ernaar om met haar creaties een vleugje licht en kleur te brengen in het dagelijkse leven van elke vrouw. De ontwerpster omschrijft haar stijl het liefst als “classic with a twist”.  Tijdloos, stijlvol en tegelijkertijd functioneel: dat is Clio Goldbrenner. 
  

Nostalgische grijpmachine 
Dompel je onder in de Endless Summer mood van Clio Goldbrenner’s zomercollectie vol pittige kleuren, verrassende materialen en nieuwe designs, die worden vergezeld door iconische klassiekers als Clio en Clio Mini. Verschillende acties en verrassingen zorgen bovendien voor een relaxte en unieke sfeer. Zo maak je in een nostalgische grijpmachine kans op heel wat leuke prijzen en kan je op specifieke momenten je handtas laten personaliseren.  
   
LE 249 Summer Store – Kustlaan 249 – 8300 Knokke  
Paasvakantie en zomervakantie: dagelijks geopend van 10u-18u  
Buiten vakantieperiodes: open op vrijdag, zaterdag en zondag van 10u-18u.  
  
Voor meer info:   Marie Mys, knokke@cliogoldbrenner.com -www.cliogoldbrenner.com 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers