zondag, april 21, 2024
HomeKnokke-HeistClub Officieren Knokke-Heist viert 30-jarig bestaan met Provinciale onderscheidingen

Club Officieren Knokke-Heist viert 30-jarig bestaan met Provinciale onderscheidingen

Onlangs vierde de Club Officieren Knokke-Heist haar 30-jarig bestaan in de elegante omgeving van Pavillon du Zoute. Deze viering was bijzonder omdat het ook een moment markeerde waarop de club terugblikte op haar erkenning als vereniging door de Cultuurraad Knokke-Heist in 1993.

De avond werd gekenmerkt door de aanwezigheid van prominente lokale figuren, waaronder schepenen Mestdach en Wenmaekers, voorzitter van de cultuurraad Dirk Overstraete en burgemeester van Damme, Joachim Coens. Een speciale vermelding gaat uit naar Jasper Pillen, schepen van de stad Brugge, die als gastspreker zijn inzichten deelde in een conferentie getiteld “Waarom heeft België een defensie nodig – de grote onbekende.”

Lidmaatschap van de Club Officieren staat open voor een diverse groep van professionals, waaronder officieren en ambtenaren werkend voor Defensie, politiecommissarissen en brandweerofficieren van de civiele bescherming. Ook geassocieerde leden met vooraanstaande posities die de doelstellingen van de club ondersteunen, zijn welkom.

Het doel van de club is om de vriendschappelijke en professionele banden tussen haar leden te versterken. Dit geldt ook voor de relaties met de politie, brandweer en civiele bescherming. Het huidige bestuur, onder leiding van voorzitter Philip Demunter, penningmeester Franky Lycke en secretaris Erik Dhondt, zet zich in voor deze missie.

Tijdens de viering ontvingen Philip Demunter, Franky Lycke en Erik Dhondt de bronzen Provinciale onderscheidingen voor hun meer dan 15 jaar durende inzet in bestuursfuncties binnen de club. Deze prestigieuze onderscheidingen werden uitgereikt door Patrick De Klerck, lid van de provincieraad.

De Club Officieren Knokke-Heist blijft zich inzetten voor haar doelstellingen en streeft ernaar om de succesvolle koers die ze heeft ingeslagen voort te zetten. Voor meer informatie over de club en haar activiteiten, bezoek hun website op www.clubofficierenknokkeheist.be.