18.9 C
Knokke-Heist

Comeback van Midas Catteeuw na zware blessure

Na een zware blessure aan zijn knie in maart vorig jaar heeft Midas Catteeuw (23) van FC Heist eindelijk zijn comeback gemaakt. Afgelopen weekend zette de spits zijn eerste stappen op het veld en scoorde hij al na vier minuten de 1-2 in de inhaalmatch tegen Lichtervelde. De ploeg won uiteindelijk met 1-4 en kan nu met 27 punten op zak met een geruster gemoed naar Kanegem vertrekken.

De ster van FC Heist van vorig seizoen was lange tijd uitgeschakeld door een blessure aan zijn kruisbanden en meniscus. Na een succesvolle revalidatie maakte hij zijn comeback op het veld. De coach van Heist zette het licht al na twee volledige trainingen op groen voor Catteeuw en dat bleek een goede keuze. Voorzichtigheid was niet echt zijn ding en hij scoorde al snel zijn eerste doelpunt.

Als diepe spits begon Catteeuw zijn voetbalcarrière bij KM Torhout en kwam uiteindelijk terecht bij FC Heist, waar hij al aan zijn derde seizoen bezig is. Hij voetbalt niet voor het geld, maar voor de familiale sfeer bij de club. Hij heeft dan ook al bijgetekend voor een vierde jaar.

Met deze indrukwekkende comeback bewijst Catteeuw dat hij nog steeds een belangrijke speler is voor FC Heist. De ploeg kan nu met vertrouwen verder in het seizoen en blijft strijden voor een hogere plaats in het klassement.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen