dinsdag, april 16, 2024
HomeCultuurCompagnie Cecilia Betreedt Nieuwe Podiumhorizonten met 'Monstera' in Cultuurcentrum Scharpoord

Compagnie Cecilia Betreedt Nieuwe Podiumhorizonten met ‘Monstera’ in Cultuurcentrum Scharpoord

Zaterdag 25 november 2023 markeert een bijzondere avond in het Cultuurcentrum Scharpoord, waar Compagnie Cecilia de fascinerende komedie ‘Monstera’ ten tonele brengt. Een unieke voorstelling die belooft een mix van humor, diepgang en artistieke vernieuwing te brengen.

In ‘Monstera’ convergeren de levens van vijf personages in een wachtruimte, geconfronteerd met een gesloten deur die de weg naar hun levensdromen zou kunnen openen. Deze setting biedt een platform voor Joke Emmers, Colette Goossens, Arend Peeters, Tom Ternest en Robrecht Vanden Thoren om hun acteertalenten te ontplooien, begeleid door de visionaire regie van Peter Monsaert.

De kracht van ‘Monstera’ ligt in de complexiteit van zijn karakters en de levendige dialogen. Het stuk verkent thema’s zoals communicatie, natuurlijke instincten en interpersoonlijke relaties. Recensenten prijzen de voorstelling om zijn ritmische humor, scherpzinnige dialoog en vakbekwaamheid.

‘Monstera’ is meer dan een komedie; het is een reflectie op de menselijke ervaring, verpakt in een dynamisch en vermakelijk jasje. Met tickets voor €18 is het een toegankelijke culturele ervaring voor iedere theaterliefhebber. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een vernieuwende podiumproductie die zowel hart als geest raakt.