HomeDeelgemeente WestkapelleComputer problemen bij het vaccinatiecentrum Molenhoek

Computer problemen bij het vaccinatiecentrum Molenhoek

De vaccinatie verloopt over het algemeen vlot in Knokke-Heist, maar donderdagmorgen liepen de wachttijden helaas iets op. Het computersysteem, dat gebruikt wordt om de mensen te registreren, werkt op dit ogenblik niet naar behoren.

Het gaat om een nationaal probleem en ook in het vaccinatiecentrum Molenhoek zorgt dit voor de nodige vertragingen. “We rekenen op iedereen zijn begrip en ondertussen doen onze vrijwilligers hun uiterste best om iedereen zo snel als mogelijk te helpen en te vaccineren”, zegt het gemeentebestuur.

Wie wil weten of hij of zij op de lijst met risicopatiënten staat, kan dat sinds vandaag checken via de website MyHealthViewer.be. Daar moet je inloggen en jezelf identificeren. 

Doordat duizenden mensen meteen wilden checken of ze op de lijst staan, werd de toegang tot de website een tijdlang geblokkeerd en waren er ook problemen in de diverse vaccinatiecentra. Dit werd gedaan om te voorkomen dat het systeem zou omvallen, waardoor huisartsen en de ziekenfondsen geen toegang meer zouden hebben.  Sinds 16 uur dondernamiddag werden bezoekers weer met mondjesmaat toegelaten op de site. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers