17.6 C
Knokke-Heist

Ontdek MAAK en haar veelzijdig aanbod

In onze bruisende badplaats Knokke-Heist wordt op zondag 4 juni 2023 een bijzondere gelegenheid gevierd: de open dag van MAAK, het Open Huis voor Kunsten. Tussen 14:00 en 17:00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met het diverse aanbod dat deze unieke plek te bieden heeft. MAAK is het toevluchtsoord bij uitstek voor het ontplooien van talent in verschillende kunstdisciplines. Het instituut herbergt zowel opleidingen op het gebied van beeld, dans, muziek en woord (MAAK | academie) als kortlopende vrijwilligersreeksen (MAAK | extra), workshops en masterclasses.

De open dag biedt een uitgelezen kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij deze creatieve broedplaats. Bezoekers kunnen deelnemen aan open klassen en ateliers, waar ze de fijne kneepjes van de kunstwereld kunnen leren. Tevens staan er inspirerende optredens, jamsessies en toonmomenten op het programma. Voor de kleintjes zijn er ijsjes en voor de volwassenen verfrissende drankjes. Demonstratielessen, workshops en infostands zorgen voor een informatief en educatief tintje aan het evenement.

Tijdens de open dag is er volop gelegenheid voor een gezellige babbel met de gepassioneerde leerkrachten die bij MAAK werkzaam zijn. Deze docenten zijn niet alleen experts op hun vakgebied, maar dragen ook bij aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap door hun kennis en ervaring te delen met geïnteresseerden.

De initiatiefnemers van MAAK streven ernaar om Knokke-Heist te transformeren tot een creatieve hotspot, waar mensen van alle leeftijden en achtergronden samen kunnen komen om hun talenten te ontwikkelen en te delen. Deze ambitie sluit naadloos aan bij de langetermijnvisie van de gemeente, die haar inwoners wil stimuleren om zich op cultureel en creatief vlak te ontplooien.

Ben je overtuigd van het veelzijdige aanbod van MAAK? Dan kun je je tijdens de open dag meteen inschrijven voor jouw favoriete opleiding. Maar wees gewaarschuwd: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, en de interesse is groot

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen