vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

‘Cultuurkaravaan’ met feestcaravan en internationale cartoonexpo nav 100 jaar

Zaterdag 23 april wordt een dagje om naar uit te zien ! Dan wordt van 10 tot 17u de site van de Cultuurfabriek door Cultuursmakers Damme ism Oxfam wereldwinkel Damme omgetoverd tot een gezellig lenteterras waarvan het feestcaravannetje  n.a.v. het eeuwfeest van Cultuursmakers DE blikvanger is. Binnen in de Cultuurfabriek is ook een internationale cartoonexpo ‘cultuur verbindt mensen’ te bewonderen.

Beide, het feestcaravannetje en de cartoonexpo, maken deel uit van de ‘Cultuurkaravaan’ van Cultuursmakers vzw die doorheen Vlaanderen en Brussel rond trekt. Deze ‘karavaan’ kampeert in primeur voor West-Vlaanderen in Damme van 13 tot en met 27 april, maar op zaterdag 23 april bouwen ze er een gezellig “feestje” rond. Een ongedwongen feestje met lekkere drankjes aan democratische prijzen (van exotische koffietjes en wijnen, eerlijke fruitsapjes tot het eigen lokale feestbier ‘Tuur’), met sfeervolle muzikale omlijsting en animatie, een gratis bezoek aan de internationale cartoonexpo waaraan een wedstrijd verbonden is, … Omdat het de eerste stop van de Cultuurkaravaan in West-Vlaanderen is, is er ook een officieel (pers)moment aan verbonden om Cultuursmakers extra in de schijnwerpers te zetten. Graag meebeleven en op de foto ? Om 14u30 is er hiervoor een apotheose-moment. Daar ben je onmisbaar.
Iedereen is van harte welkom op het ‘Lentesmakersfeest’ en de toegang is gratis! Breng dus zeker vrienden en vriendinnen, buren en familie, kinderen en kleinkinderen mee…:

 

Ø  Lentesmakersfeest, zaterdag 23 april van 10 tot 17u, buitensite Cultuurfabriek, Stationsstraat 22, Sijsele-Damme. Gratis toegang.

Ø  Internationale cartoonexpo: van 13 tem 27 april, wandelgang Foyer van de Cultuurfabriek. Gratis toegang.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen