5.1 C
Knokke-Heist
vrijdag, december 3, 2021
your alt tag'

‘Dag van de Ondernemer’ in Knokke-Heist

Vandaag bestaat een ‘dag’ voor zowat alles: de Dag van de Jeugdbeweging, de Dag van de Klant, Dag van de Medewerker … Vreemd genoeg bestond er tot voor kort nog geen ‘Dag van de Ondernemer’.

Nochtans is het economische en maatschappelijk belang van onze lokale ondernemers in Knokke-Heist onmiskenbaar. Hun ondernemerschap én hun verantwoordelijkheidszin vertalen zich in duizenden jobs en via hun activiteiten zwengelen ze de economie mee aan.

Het is niet meer dan terecht dat eenmaal per jaar hun doorzetting en hun veerkracht in de schijnwerpers staan.

Alle ondernemers in de kijker

Bij ondernemers denken we vaak alleen aan strakke zakenmensen in pak of juist aan uitbundige creatievelingen. Elke derde vrijdag van november staan we bij élke ondernemer stil. Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de bakker om de hoek, de fietsenmaker en de schrijnwerker die je trap maakte. Ze maken stuk voor stuk een onmisbaar, belangrijk deel uit van ons dagelijks leven – som maar eens op met hoeveel ondernemers je elke dag in aanraking komt!

Vier jij samen met ons de Dag van de Ondernemer? Laat het je bakker, slager, boetiekuitbaatster of gewoon elke lokale ondernemer waar je vandaag binnenloopt even weten…. maar een knuffel mag natuurlijk niet! (lacht)

Ook dit moet je even lezen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over