1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Damme laat zich niet hinderen door een staking

De vakbonden organiseren op woensdag 9 november 2022 een actiedag. Hierdoor kan er hinder ontstaan bij de dienstverlening van onder meer het openbaar vervoer, afvalophaling, de postbedeling, de openbare diensten en andere sectoren. Informeer u tijdig.

De Lijn (bus)

Kijk op de routeplanner van De Lijn om te zien of de bussen rijden. De dienstverlening voor 9 november zal vanaf maandagavond 7 november beschikbaar zijn. 

IVBO (afvalophaling)

IVBO kan niet vooraf inschatten of alle restafval in de zone 1-noord huis-aan-huis zal kunnen worden opgehaald. De afvalverwerker betracht dit. Zet tijdig uw restafvalcontainer buiten. De ophaalwagen kan op een ander tijdstip passeren dan normaal. Laat uw niet-geleegde container dus lang genoeg buiten staan. Als we woensdag meer informatie ontvangen van IVBO, leest u het hier op www.damme.be en op het buurtnetwerk Hoplr.

Stadsdiensten

Het lokaal bestuur Damme probeert haar dienstverlening te garanderen. We verwittigen zo snel mogelijk als een afspraak niet kan doorgaan. We informeren woensdag op onze website www.damme.be of er verstoring van de dienstverlening is. 

Postbedeling

Bpost laat weten dat op 9 en 10 november de postverwerking kan verstoord zijn. 

Interbad

Interbad zal mogelijks gesloten blijven of vroeger sluiten op 9 november.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen