15 C
Knokke-Heist

Damme Onthult Innovatieve Zomerplanning Voor Kinderactiviteiten

Het belooft een zomer vol spanning en avontuur te worden voor de kinderen in Damme, met de aankondiging van een opwindend speelpleinprogramma. Dit innovatieve initiatief streeft ernaar om kinderen van 2,5 tot 12 jaar een onvergetelijke tijd te bezorgen, met een scala aan activiteiten die zijn ontworpen om zowel te entertainen als te educeren.

Het speelplein, onder leiding van een team van enthousiaste animatoren, biedt een breed scala aan activiteiten, variërend van waterspelen, zoektochten en gocarten tot creatieve sessies zoals boetseren en schilderen. Daarnaast zullen kinderen ook de mogelijkheid hebben om hun culinaire vaardigheden te testen met geplande kookactiviteiten.

Het programma, dat op 3 juli begint en doorloopt tot 30 augustus, vindt plaats op O.C. De Lieve, gelegen op Moerkerkebrug 10 in Moerkerke. Het zal vijf dagen per week worden georganiseerd, met uitzondering van brug- en feestdagen.

Er zijn zowel halve als volle dagen beschikbaar, met de mogelijkheid om kinderen vóór het begin van de activiteiten op het plein af te zetten en na afloop op te halen. Een verbetering dit jaar is de flexibele inschrijving: ouders kunnen nu kiezen om hun kinderen in te schrijven voor zowel de ochtend- als middagsessies.

Inschrijven voor de activiteiten kan zowel online als ter plaatse, met een voordeliger tarief voor vroegtijdige online registratie. Daarnaast wordt de UiTPAS, de regionale Brugge-kaart, geaccepteerd, met de mogelijkheid om punten in te wisselen voor gratis deelname.

Dit ambitieuze programma belooft een positieve impact te hebben op de gemeenschap van Damme, door kinderen de kans te geven om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vrienden te maken en een onvergetelijke zomer te beleven.

HIER VOORAF INSCHRIJVEN 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen