18.4 C
Knokke-Heist

Dammesteenweg krijgt broodnodige make-over

Stad Damme neemt geen enkel risico wanneer het gaat om de kwaliteit van haar wegen. Om deze reden heeft de stad besloten om een betonvak van de Dammesteenweg te vernieuwen, gelegen naast de Sint-Kristoffelhoeve in het smalle deel nabij de Dammebrug.

Na zorgvuldige inspectie bleek dat het betreffende betonvak aan vervanging toe was. Om de veiligheid van de weggebruikers te garanderen en toekomstige problemen te voorkomen, zal de reparatie binnenkort beginnen. Het betonvak zal na de herstelling drie weken moeten uitharden. Het gemotoriseerd verkeer moet gedurende deze periode een andere route nemen.

Hoewel de reparatiewerkzaamheden tijdelijk voor wat overlast zullen zorgen, hoeven fietsers en voetgangers zich geen zorgen te maken. De Damse Vaart-West en de Dammebrug blijven toegankelijk en veilig voor iedereen.

De startdatum van de werkzaamheden is op dit moment nog niet bekend, maar één ding is zeker: Stad Damme zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze reparatie snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg onze updates op social media.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen