zaterdag, april 13, 2024
HomeKnokke-HeistDanslessen voor Koppels in Cultuurcentrum Scharpoord: Een Swingende Uitnodiging

Danslessen voor Koppels in Cultuurcentrum Scharpoord: Een Swingende Uitnodiging

Het Cultuurcentrum Scharpoord biedt een unieke kans voor dansliefhebbers. Vanaf vrijdag 23 februari tot vrijdag 22 maart 2024, elke week tussen 15:00 en 16:00 uur, opent het centrum haar deuren voor koppels die samen de dansvloer willen verkennen. Dit is een uitgelezen kans om je dansskills te verfijnen of een volledig nieuwe dansstijl te ontdekken samen met je danspartner.

Divers Aanbod aan Dansstijlen

De workshop belooft een rijk palet aan dansgenres. Of je nu gefascineerd bent door de elegantie van ballroom, de passie van Latin, of de tijdloze charme van old timers, er is voor elk wat wils. Linda en Raymond, twee ervaren dansinstructeurs, zullen jullie begeleiden doorheen de verschillende stijlen en ritmes. Hun enthousiasme en stap-voor-stap begeleiding garanderen dat elke deelnemer, ongeacht het ervaringsniveau, zich comfortabel en geïnspireerd zal voelen op de dansvloer.

Inclusiviteit op de Dansvloer

Een opvallend aspect van deze workshop is de inclusieve benadering. Een danspaar hoeft niet traditioneel te bestaan uit een dame en een heer; twee dames of twee heren zijn even welkom. Deze benadering weerspiegelt een moderne visie op dansen als een universele taal van verbinding die voor iedereen toegankelijk is.

Praktische Informatie

  • Datum: Elke vrijdag, van 23 februari tot 22 maart 2024
  • Tijd: 15:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Cultuurcentrum Scharpoord, Knokke-Heist
  • Prijs: € 50 per paar
  • Sessies: 5 (code 24ECU04)

Deze dansworkshop in Cultuurcentrum Scharpoord is een prachtige gelegenheid om samen met je partner de wereld van dans te verkennen. Het biedt een veilige en inclusieve omgeving waarin je niet alleen nieuwe dansstijlen leert, maar ook een unieke manier om te verbinden met je partner en andere dansliefhebbers. Of je nu een ervaren danser bent of nieuw op de dansvloer, Linda en Raymond zullen ervoor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring beleeft. Trek je dansschoenen aan en laat je leiden door het ritme!