10.4 C
Knokke-Heist
your alt tag'

David Simoens binnenkort nieuwe COO van R Knokke FC

De 41 jarige David Simoens (foto achteraan) is aangeduid als de nieuwe COO ( Chief Operating Officer) van R Knokke FC. Hij zal deze functie opnemen 1 november 2022. David was in het verleden iets meer dan 11 jaar winkeldirecteur bij Carrefour Market en 4 jaar district manager bij Interparking.

Tijdens de footlunch van aanstaande zondag ( Crocky Cup : RKFC – Beerschot) zal David worden voorgesteld aan het grote publiek. Tevens wenst RKFC in een mededeling Thomas Bernaert te bedanken voor zijn inzet van de voorbije jaren. Thomas blijft beschikbaar voor RKFC en dit tot en met 31/10/2022.

In 2015, na zijn studies bedrijfsmanagement – specialisatie sportmanagement, tekende Thomas Bernaert (foto vooraan) een contract bij Sporting Lokeren. Hij was jarenlang actief als HR-manager/ manager sportieve zaken in het Roger Lambrecht tijdperk. Waar hij ondermeer verantwoordelijk was voor het beheer van het budget, licentiedossiers, het sportieve beleid, advisering enz. Hij keert nu terug naar Lokeren om daar zijn werkzaamheden verder te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen