vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De 20 eerste namen voor Kamping Kitsch Club

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfeest van West Europa pakt dit jaar uit met zijn grootste affiche ooit! Met 9 verschillende podia en meer dan 100 nationale en internationale artiesten mikt het festival deze zomer op 25.000 bezoekers! De eerste namen bieden voor elk wat wils aan!

Je kan het zo gek niet bedenken of het staat deze zomer op Kamping Kitsch Club! Mss wel het meest diverse festival van de lage landen… Want geef nu toe, op welk ander festival heb je ooit Kabouter Plop samen met Gers Pardoel en Mark With A K samen het podium zien delen? Deze zomer ziet de line up van Kamping Kitsch Club er iets serieuzer uit op de mijn stage! Van Kobe Ilsen tot Victor Verhulst, tot René Karst. De Mijn stage staat synoniem voor Ambiance en luidkeels meebrullen op de gekenste hitst! Ook DJ Jack Amai M’n Klak ofte Jaimy gekend van Down The Road maakt zijn debuut op ons hoofdpodium!

Naast de mijn stage is er dit jaar een vernieuwde Spoiler Room, die in een volledig vernieuwde en nog grotere tent zal plaatsvinden dit jaar! Niet te ontbreken dit jaar zijn Yves De Ruyter, Zolex en de Bonzai All Stars… Als eerste tipje van de sluier!

Ook de Studio Brussel krijgt een nieuw jasje. Deze vernieuwde overdekte dance hall zal plaats bieden voor 6000 feestvierders! Na het regenachtige weer van afgelopen zomer voorziet de organisatie dit jaar EXTRA overdekking! Eerste headliners voor de Studio Brussel area: Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob, Pat Krimson en Hip Hop Legende Fatman Scoop!

Voor de liefhebbers van rondborstige bimbo’s hebben we dit jaar ook een DJ SET van Pamela Andersom voorzien!
Dat 20 augustus voor velen met een grote stip in de agenda staat als “dé dag waar echt jezelf kan zijn” is geen geheim! De kaartverkoop startte op 1 april en het festival verkocht op enkele weken tijd al meer dan 70% van de tickets! Wie er bij wil zijn moet dus snel zijn… Tickets zijn te koop via de officiele website www.kampingkitschclub.be wie op de hoogte wil blijven van de verdere ontwikkelingen kan het festival ook volgen via instagram op @kampingkitschclub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen