18.4 C
Knokke-Heist

De Donkere Kamer Schittert met Topfotografen in Cultuurcentrum Scharpoord

De nacht van 4 oktober 2023 is er een om te markeren op je kalender. Dan maakt ‘De Donkere Kamer’ zijn opwachting in het lokale Cultuurcentrum Scharpoord. Voor de liefhebbers van fotografie belooft het een avond te worden die je niet snel zal vergeten.

Bastiaan Woudt, wiens fotografisch werk zowel nationaal als internationaal is erkend, is slechts een van de fotografen die het publiek zal verrassen met zijn nieuwste projecten. Naast hem zullen ook Gael Turine, Kaat Pype en Tom D. Jones de gelegenheid krijgen om hun talenten en passies met het publiek te delen.

En als we het hebben over talent, kunnen we Wouter Deprez, de beeldcolumnist van de avond, niet over het hoofd zien. Zijn bijdrage aan de wereld van fotografie en beeldvorming is bijzonder en zal zeker een verrijking zijn voor de avond.

Bovendien zullen er drie beloftevolle fotografen aanwezig zijn die staan te popelen om hun innovatieve projecten te pitchen aan de aanwezigen. Dit is een unieke kans voor hen om te netwerken, feedback te krijgen en wellicht enkele deuren te openen in de wereld van professionele fotografie.

Het geheel wordt begeleid door de scherpe inzichten en vragen van Peter Vandermeersch, de voormalige hoofdredacteur van De Standaard. Zijn rijke journalistieke ervaring zal ongetwijfeld een extra laag toevoegen aan de diepte van de gesprekken.

Voor zij die deze avond willen bijwonen, alle ticketinformatie en details zijn te vinden op de website van ‘De Donkere Kamer’ onder het evenement ‘DDK #28’.

Zo’n verrijkende avond vol fotografische wonderen en inzichten mag je zeker niet missen. Het belooft niet alleen verhelderende gesprekken, maar ook een kijkje in de wereld van enkele van de meest getalenteerde fotografen van deze tijd. Wat denk je? Gaat fotografie meer over techniek of emotie? Deel je mening in de reacties hieronder. En vergeet niet, je kunt je aanmelden voor een gratis abonnement via de knop “mijn krant” voor meer boeiende updates en verhalen uit onze lokale gemeenschap.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen