woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistDe ELLE Fashion Week in Knokke-Heist: Een Must voor Modefans

De ELLE Fashion Week in Knokke-Heist: Een Must voor Modefans

De ELLE Fashion Week trapt af op vrijdag 26 april om 18.30 uur op het Lichttorenplein met een modeshow vol zomertrends door merken als Printemps, Verso en meer. Van de styling en modellen tot de muziek en silhouetten, het belooft een spektakel te worden. Ook biedt de Fashion Week exclusieve aanbiedingen in boetieks en de kans om gefotografeerd te worden als de nieuwste mode-icoon van Knokke-Heist.

Modeshows en Shopping Deluxe

  • Startschot met ELLE: Vrijdagavond opent met merken zoals Scapa en Patrizia Pepe op het Lichttorenplein.
  • Wekelijkse Shows: Ontdek elke woensdag, zaterdag en zondag de nieuwste looks, gepresenteerd door Justine De Jonckheere.
  • Shop de Look: Koop je favoriete items direct bij nabijgelegen boetieks.

Speciale Evenementen en Aanbiedingen

  • ELLE Fashion Day: Zaterdag 27 april verrassingen en exclusieve aanbiedingen in geselecteerde boetieks.
  • ELLE Ontbijtclub: Een luxe ontbijt bij Hotel La Réserve Resort met een goed gevulde goodiebag.
  • Marie Claire in Actie: Beleef mode op straat en exclusieve modeshows, inclusief een Designer Day voor jonge ontwerpers.

Word een Mode-icoon

Dress to impress en grijp je kans om gefotografeerd te worden door een street style fotograaf. Wie weet word jij het nieuwe gezicht op de sociale media en digitale schermen van Knokke-Heist.

Ontdek en Geniet

Registreer op ELLE.be om het dagprogramma te ontdekken en geniet van alle promoties. Knokke-Heist transformeert in een paradijs voor modefans, met alles van mode en juwelen tot deco en kunst letterlijk aan je voeten.

ELLE Fashion Week in Knokke-Heist is een niet te missen evenement voor elke modefan. Met een scala aan shows, exclusieve deals, en speciale evenementen, is het de perfecte gelegenheid voor een onvergetelijke mode-ervaring.