zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De Flite Test Days dit weekend

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022 organiseert Surfers Paradise de Flite Test Days. Je leert er fliteboarden met een plank met een elektromotor. Op zondag 22 mei komt ook het jonge grut aan de bak op de Grommet Day. Gratis watersportsessies worden hier afgewisseld met een hilarische Papa Chico show. Je leest er hieronder meer over.  

Fliteboarden 

Een Fliteboard bestaat uit een board dat verbonden is aan een mast met vleugels in het water gevoed door een elektromotor. Je kan surfen zonder golf of wind en vanaf je jezelf comfortabel voelt kan je starten met zweven, je kan dus letterlijk zweven over het water. De gebruiksvriendelijkheid kan ook tellen! Dit is zeker geen sport voor enkel ervaren surfers. Iedereen van jong tot oud kan het mits een kleine initiatie (aanbevolen leeftijd vanaf 16 jaar, mits toestemming & aanwezigheid van de ouders). Ben jij een waterrat en wil je graag eens fliteboarden? Schrijf je dan nu in op Flite Test Days van Surfers Paradise! 

Inschrijven Flite Test Days 

Grommet Day 

Surfers Paradise verwelkomt alle kids op zondag 22 mei 2022 om 14 uur voor een gratis dag vol pret! Iedereen tussen 6 en 12 jaar kan deelnemen aan de watersportsessies en Papa Chico-show. Aangezien de grote opkomst naar dit evenement vragen de organisatoren om in te schrijven in de wave naar keuze: 
 

WAVE 1 (Start 14 uur) 
Activiteit 1: Watersportsessie 
Activiteit 2: Papa Chico show 2 
 

WAVE 2 (Start 14 uur) 
Activiteit 1: Papa Chico show 1 
Activiteit 2: Watersportsessie 
 

Ook kan iedereen genieten van het een heerlijk vieruurtje, zich uitleven op het springkasteel en zich laten schminken om helemaal in thema te zijn tijdens de Papa Chico show. Deze superleuke dag is helemaal GRATIS! 
 

Inschrijven Grommet Day 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen