maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist

De Iron Kid @ Sportoase Duinenwater

Nog tot zondag 31 juli 2022 heb je de tijd om je sportieve spruit in te schrijven voor de Iron Kid op 26 en 27 augustus 2022. De Iron Kid @ Sportoase Duinenwater wil jongens en meisjes van 3 tot 12 jaar op een niet-competitieve manier kennis laten maken met triatlon. De uitdaging aangaan en beëindigen is de opdracht, Just 4 fun de leuze. Tijden noteren is bijgevolg uit den boze. Je amuseren en genieten van het applaus, de spandoeken en de aanmoedigingen een must. 

Het eerste luikje bestaat uit een zwemproef in zwembad Sportoase. Er wordt gezwommen in 6 banen. De kleinste pagadders (3-5 jaar) drijven en spetteren heen en weer. Mama of papa zwemt met hen mee. 

Het tweede onderdeel bestaat uit een fietsproef. Deze fietsproef wordt per startgroepje gezamenlijk in groep afgelegd. De 3- tot 5-jarigen fietsen rond de site (de begeleidende ouder loopt naast hen mee). De politie en enkele ervaren triatleten begeleiden de overige groepen. De 5- tot 7-jarigen leggen hun fietsproef af doorheen de wijk Duinenwater. De overige kids maken tijdens hun fietstocht kennis met de mooie polders rond Ramskapelle. 

Als laatste beproeving wacht er de deelnemertjes een loopproef rond het meer van Lakeside Paradise. 

Voor meer info: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/sport/iron-kid 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen