vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist

De Jumpers in het nieuw

Na de 2 mindere fietsseizoenen door je weet wel wat, zijn de Jumpers met volle moed en een nieuwe outfit aan het gouden jubileumjaar van de club begonnen. Gelukkig hebben de meeste sponsors terug toegezegd om vijf jaar lang hun steun bij te dragen, en kon het bestuur zelfs nog 2 nieuwe sponsors verwelkomen. Na de zeer herkenbare ruitjes-truien werd deze keer voor een retrostijl geopteerd.  

Hiervoor werd de print gebaseerd op de legendarische Molteni-trui uit het Merckx-tijdperk. Het was ook in die periode van de Kannibaal dat de Jumpers het levenslicht zagen, ondertussen 50 jaar geleden. Op zondag 17 april was het dan zo ver en kon de nieuwe uitrusting voorgesteld worden, natuurlijk voor de gebouwen van de Knokse Bandencentrale. Wilfried Van Acker en zoon Peter zijn hoofdsponsor en tevens sponsor van in het prille begin van de club, wat op zijn minst ook een uniek gegeven is. 

De viering van het vijftig jarig bestaan is voor maandag 6 juni 2022 voorzien, met een fietstocht waarop de fietsclubs van Knokke-Heist uitgenodigd worden en bij aankomst aan Lake Side Paradise een receptie en huldiging. Alle info over de club en activiteiten vind je op www.dejumpers.be 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen