12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De Junior Techniekacademie: voor creatieve jongens en meisjes…

Zit je kinderen in het 3de of 4de leerjaar? Zijn altijd al onder de indruk geweest van techniek? Of hebben ze gewoon zin om technische projectjes te doen? Dan zijn ze welkom! Schrijf ze dan snel in voor de Junior Techniekacademie: www.techniekacademie-knokke-heist.be

  • Zit je in het derde of vierde leerjaar en woon je in Knokke-Heist OF ga je er naar school?
  • Vind je het leuk om creatief te zijn? 
  • Wil je graag experimentjes doen samen met vrienden en vriendinnen? 
  • Ben je graag actief met echt gereedschap en materiaal?

Dan is de Junior Techniekacademie van Knokke-Heist  echt iets voor jou! 

Samen met vrienden en vriendinnen zal je in een toffe sfeer heel wat leuke dingen ontwerpen. In een groep van maximaal 20 kinderen maak je kennis met technologisch gereedschap en nieuwe materialen.
Je ontdekt dat techniek en technologie overal om je heen zijn.

Ook de Techniekacademie voorziet de nodige veiligheidsmaatregelen om coronaproof aan de slag te kunnen gaan. Afhankelijk van de corona-situatie worden deze maatregelen bepaald. Ouders van ingeschreven deelnemers worden hiervan kort voor de start van de reeks via mail op de hoogte gebracht.
Daarnaast voorzien wij de nodige registratietools om aanwezigheden punctueel te kunnen opvolgen in geval tracing nodig zou zijn.
Indien wij genoodzaakt zijn om sessies te annuleren wegens overmacht, komt dit niet in aanmerking voor een volledige noch gedeeltelijke terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen