10.4 C
Knokke-Heist

De kracht van slapen door dr. Inge Declercq 

Op maandag 1 augustus 2022 om 10 uur geeft dokter Inge Declercq in het Cultuurcentrum Scharpoord een zomerlezing over de kracht van slapen. Heb je veel aan je hoofd? Ben je stressgevoelig? Vreet dit wel eens aan je slaap? Ben je moe overdag? Te weinig energie? Prikkelbaar? Hoofdpijn? Lukt het niet om je te concentreren? Slaapstoornissen zijn dikwijls de grote boosdoener voor deze problemen. Dr. Inge Declercq brengt een dynamische en interactieve lezing, waar je een massa inzichten meekrijgt over herstellende slaap, stress verminderen én over gezond leven.  

Herstellende slaap 

Je krijgt tools en tips mee die onmiddellijk toepasbaar zijn om zowel je energieniveau overdag als je slaap te optimaliseren. De rode draad is steeds: hoe zorg je vanaf het opstaan voor je slaapkracht? Herstellende slaap is een sleutel voor een optimaal prestatievermogen, energie en gezondheid; één van de essentiële pijlers van gezondheid, even belangrijk als voeding en beweging.  

Neuroloog en slaapexpert Inge Declercq 

Dr. Inge Declercq is arts, neuroloog en slaapexpert. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en oprichtster van SleepWell&StressLess. Ze geeft tal van workshops en keynotes aan bedrijven, is een veelgevraagde gast in de media en auteur van ‘De kracht van slapen’ en ‘Slaap wijzer’. 

Boekentip: 

Slaap wijzer, Inge Declercq, 2022, Pelckmans 

Prijs 

€ 15 

€ 12,50 KH-UItpas, -26 jaar 
 
Drankje na de lezing inbegrepen. 

Bestel jouw ticket 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen