vrijdag, april 19, 2024
HomeKnokke-HeistDe lekkerste maand met Neuhaus

De lekkerste maand met Neuhaus

Neuhaus, de gerenommeerde Belgische chocolatier, heeft een baanbrekende collectie likeurpralines gelanceerd in samenwerking met de Knokke-Heistse mixologenfamilie Van Ongevalle. Deze collectie, die de grenzen van gastronomische innovatie verlegt, combineert de rijke smaken van premium chocolade met de verfijndheid van sterke dranken en garnituren.

De Neuhaus familie, die haar roots heeft in de farmacie, heeft een lange geschiedenis van zorgzaamheid en streven naar geluk. Hun eerste boetiek opende in 1857 in de Koninginnegalerij in Brussel, een locatie die nog steeds een trekpleister is voor chocoladeliefhebbers wereldwijd. De oprichter, Jean Neuhaus, oorspronkelijk met de naam Casanova, veranderde zijn carrière van medicijnen naar chocolade, een keuze die resulteerde in de bedekking van medicijnen met een laagje chocolade voor zijn klanten.

De nieuwe likeurpralinecollectie van Neuhaus is niet minder dan een smaakexplosie, met namen als Gin Provence, Whiskey Midnight, Rum Clarita, Saké Sunrise en Vodka Rosie. Deze smaakcombinaties beloven een onvergetelijke ervaring voor de fijnproevers. Het is een unieke vermenging van vakmanschap en innovatie, die zowel de chocolade- als cocktailwereld zal verrijken.

De collectie is verkrijgbaar in alle Neuhaus-winkels, waaronder hun winkel aan de Dumortierlaan 139 in Knokke-Heist. Een bezoek aan deze winkel is niet alleen een kans om deze prachtige creaties te proeven, maar ook een ervaring die de rijke geschiedenis en innovatieve toekomst van Neuhaus belichaamt.

Met deze nieuwe collectie zet Neuhaus een stap verder in de wereld van gastronomische innovatie, een stap die de chocoladeliefhebbers zeker zullen waarderen. Proef de fusie van traditie en moderniteit en ervaar de harmonie tussen chocolade en likeur in Neuhaus’ nieuwste creaties. Santé!