1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De Lijn beweegt toch

Vanaf 1 januari 2023 zet De Lijn concrete stappen om een heel nieuw net uit te bouwen. In verschillende fases voert ze over heel Vlaanderen optimalisaties in. Sommige van deze wijzigingen zijn groot, andere weer klein. 

Hoe zien deze eruit voor onze regio? 
Vanaf januari 2023 heeft de rit van de kusttram op weekdagen met vertrek in Oostende om 15.52 uur als nieuwe eindhalte Knokke Station i.p.v. Blankenberge Duinse Polders. De tram bedient uiteraard ook alle tussenliggende haltes. 

De rit op weekdagen met aankomst in Oostende om 7.24 uur zal vanaf januari 2023 vertrekken vanaf Knokke Station in plaats van vanaf Blankenberge Duinse Polders.  Vertrekuur aan Knokke Station is 6.20 uur.   Raadpleeg de nieuwe dienstregeling via de routeplanner of app van De Lijn. Alle informatie over de Kusttram vind je ook terug op delijn.be/kusttram. 

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen