18.3 C
Knokke-Heist

De Living: Een Oase voor Jonge Ouders in Knokke-Heist

In de drukte van het moderne leven, biedt ‘De Living’ een broodnodige adempauze voor jonge ouders. Gevestigd in huis ‘t Schap aan de Vrièrestraat 22, is deze plek een toevluchtsoord voor ouders die op zoek zijn naar een luisterend oor, advies, of gewoon een moment van rust.

In het hart van de stad, is ‘De Living’ een uniek initiatief dat ouders de kans geeft om te ontspannen, te praten en ervaringen te delen. Het is een plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten, vragen kunnen stellen over hun kinderen, of gewoon hun hart kunnen luchten. De medewerkers van ‘De Living’ ontvangen iedereen met open armen en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.

Terwijl de ouders genieten van een gratis ontbijt en een kopje koffie, kunnen de kinderen spelen en plezier maken. Er is altijd iemand aanwezig om te helpen bij eventuele vragen en zorgen. En voor ouders die behoefte hebben aan wat rust, is er de mogelijkheid om hun kind naar de crèche of school te brengen en vervolgens even uit te blazen in ‘De Living’.

‘De Living’ is geopend op de eerste en derde woensdag van de maand, van 8.30 tot 11.30 uur. Het team van ‘De Living’ heet alle ouders van harte welkom en kijkt ernaar uit om nieuwe gezichten te ontmoeten. Wie weet, misschien ontstaan er in deze gezellige omgeving wel vriendschappen voor het leven.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen