11.8 C
Knokke-Heist

Dé meest exclusieve wagens binnenkort in PRADO ZOUTE  

Net als vorig jaar blijft PRADO ZOUTE (PRemium Automobile & Art Dome) van 6 tot 9 oktober 2022 hethart van de Zoute Grand Prix. Dit indrukwekkende paviljoen, opgebouwd op het strand, wordt dit jaar in twee delen gesplitst. Enerzijds een deel opgebouwd ter hoogte van De Wielingen en anderzijds een deel opgebouwd ter hoogte van het Albertplein.  

In het paviljoen aan De Wielingen staan 22 hedendaagse autoconstructeurs te pronken met hun mooiste en recente autodesigns. Constructeurs als Alpine, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Dallara Stradale, De Tomaso, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lotus, Maserati, McLaren,  Mercedes, Pininfarina, Porsche, Rimac, Rolls-Royce, RUF, Touring Superleggera. Opnieuw zullen daar ook wagens staan die nog nooit eerder aan het publiek getoond zijn!  

Het paviljoen opgebouwd aan het Albertplein is voorbehouden voor het veilinghuis Bonhams. Zij exposeren er 4-dagenlang meer dan 70 historische wagens die op zondagmiddag onder de hamer gaan.  

Met je toegangsticket tot PRADO ZOUTE krijg je dus toegang tot de exclusieve wereld van de automobielsport en dit in beide paviljoenen! 

Tickets zijn nu al te koop in het toerismekantoor van Knokke-Heist of via de website www.zoutegrandprix.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen