17.6 C
Knokke-Heist

De Sleutel tot Uw Droomappartement

Sinds 1957 is Immo Centrale een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt van Knokke-Heist. Onder leiding van Vincent Van Honsebrouck en Nathalie Gekiere, die het roer overnamen in 1995, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor zijn professionele service en lokale expertise.

Het succes van Immo Centrale ligt in de verbinding die ze maken tussen verkopers en kopers, verhuurders en huurders. Maar ze gaan verder dan alleen bestaand vastgoed. Ze ontwikkelen ook zelf hoogwaardige nieuwbouwprojecten. Of u nu geïnteresseerd bent in residentieel of commercieel vastgoed, of een dringende vraag heeft over vastgoed, het team van Immo Centrale staat voor u klaar.

Dit weekend biedt Immo Centrale een unieke kans om een droomappartement te ontdekken in hun kantoor op de hoek van de Lippenslaan, vlakbij het Van Bunnenplein, waar ze sinds 1957 gevestigd zijn.

Het appartement, gelegen in het begeerde Zoute, is recent gebouwd en luxueus gemeubileerd. Het ligt midden in de populaire winkelstraat, de Kustlaan, en op loopafstand van het strand. Het appartement heeft een aangename, lichte leefruimte met eetplaats die uitkomt op een ruim zonneterras van 8,50m², met een prachtig uitzicht over het residentiële Zoute. De open keuken is afgewerkt met Oyster white marmer en voorzien van Miele keukentoestellen. Het appartement heeft ook een master bedroom met ingebouwde kasten en aansluitende douchekamer, en een tweede slaapkamer met douchekamer. Het marmer wordt doorgetrokken in de douchekamers en het gastentoilet.

Ook uw zaak in onze krant? Mail naar: redactie@kneistikrant.be

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen