19.5 C
Knokke-Heist

De UiTPAS nu eindelijk ook in Knokke-Heist! 

Leuk nieuws! De voordeelkaart voor cultuur en vrije tijd is er nu ook in Knokke-Heist. Spaar punten bij heel wat activiteiten en ruil ze om voor leuke voordelen bij alle UiTPAS-aanbieders in Vlaanderen en Brussel. 

Nog geen UiTPAS? 
Een UiTPAS kost € 5 en blijft je leven lang geldig. Wie recht heeft op een kansentarief betaalt € 1. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een UiTPAS aan kansentarief? Ga langs bij het Sociaal Huis in Knokke-Heist. 

Als je een UiTPAS aankoopt, krijg je meteen enkele welkomstvoordelen: 

  • 3 omruilpunten 
  • € 3 korting op een toegangsticket voor het gemeentelijk cultuuraanbod 
  • een gratis aperitief maison bij het nuttigen van een maaltijd in CaféCultuur 
  • een gratis zwembeurt in een deelnemend gemeentelijk zwembad 
  • een gratis deelname van 1 dag aan een gemeentelijke speelpleinwerking 
  • een gratis UiTPAS-gadget 

Je UiTPAS kan je kopen op vertoon van je identiteitskaart bij Cultuurcentrum Scharpoord, Hey, MAAK of De Stormmeeuw. Elke UiTPAS is op naam en is dus persoonlijk voor elk gezinslid, ongeacht de leeftijd. 

Uitpas

Waar punten sparen?  
Je kan een punt sparen bij elke UiTPAS-activiteit waaraan je deelneemt, bij alle UiTPAS-aanbieders in Vlaanderen en Brussel. Surf naar uitpas.be om te kijken waar je overal je UiTPAS kan bovenhalen of vraag naar de UiTPAS-folder in het cultuurcentrum, bib, stadhuis, MAAK, Hey, sportcentra, … 
Bezoek je een UiTPAS-locatie? Houd dan je kaart tegen de UiTPAS-zuil of scan de QR-code met de UiTPAS-app en spaar een punt. 

Waar punten ruilen?  
De gespaarde punten kan je inruilen voor tal van mooie voordelen zoals korting op een toegangsticket, een gratis drankje of een unieke beleving. Er is altijd wel iets leuks te vinden voor jouw aantal punten, of je er nu 5 of 500 bij elkaar gespaard hebt. Deze punten kan je inwisselen voor een voordeel naar keuze bij één van de UiTPAS-aanbieders in heel Vlaanderen. Neem zeker ook een kijkje naar de UiTPAS-voordelen in andere regio’s: https://www.uitpas.be/voordelen-zoeken#/voordelen  

 Heb je nog vragen over UiTPAS? Surf dan naar knokke-heist.be/uitpas of uitpas.be. #uitpas

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen