1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De Warmste Jeugdclub in ‘t Verzet

Op vrijdag 23 december 2022 is er een kerstmarkt in Jeugdclub ’t Verzet ten voordele van De Warmste Week, namelijk De Warmste Jeugdclub. De kerstmarkt is open van 17 tot 23.30 uur. Er zijn verschillende standjes waar je dingen kan kopen en/of iets zelf maken. Wie weet vind je het ideale last minute kerstcadeau of kan je dit gewoon zelf maken!

Duik samen met ‘t Verzet de kerstvakantie in. Plan samen met jouw collega’s of vrienden een drink, de medewerkers van ‘t Verzet voorzien een hapje en een drankje. Tegelijkertijd steun je het warme doel!

Er zijn ook enkele plaatsjes beschikbaar voor mensen die zelf iets willen verkopen zoals zelfgemaakte kunstwerkjes, bloemstukken… Noem maar op! Wil je hier meer informatie over, stuur dan een mail naar jeugd@knokke-heist.be.

Kom langs en steun De Warmste Week samen met de Jeugdraad Knokke-Heist, Jeugdclub ’t Verzet, Spelotheek De Wip, jeugdopbouwwerk en jeugdwelzijnswerk.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen