donderdag, februari 22, 2024
HomeKnokke-Heist"De Warmste Koekenbak": Sint-Jansschool Brengt Gemeenschap Samen voor Goed Doel

“De Warmste Koekenbak”: Sint-Jansschool Brengt Gemeenschap Samen voor Goed Doel

De Sint-Jansschool in de Keuvelhoekstraat staat klaar om op 1 december vanaf 15.30 uur haar deuren wijd open te zetten voor “De Warmste Koekenbak”. Dit evenement, waarbij leerkrachten, ouders en sympathisanten zich verenigen om te bakken, belooft een heerlijke ervaring te worden voor jong en oud.

De school transformeert voor één dag in een waar bakparadijs, waar bezoekers kunnen genieten van een scala aan zelfgemaakte lekkernijen. Deze kunnen ter plekke worden genuttigd, begeleid door een koud of warm drankje, of meegenomen worden naar huis als avonddessert.

Het hartverwarmende initiatief heeft een nobel doel: de opbrengst gaat integraal naar de Warmste Week. Dit jaar focust het thema op “opgroeien zonder zorgen”, een onderwerp dat de Sint-Jansschool zeer serieus neemt en actief wil ondersteunen.

De organisatie benadrukt dat reserveren voor het evenement niet nodig is. Iedereen is welkom om langs te komen en te genieten van al het gebakken lekkers. De Warmste Koekenbak is meer dan een fondsenwervingsactie; het is een moment waarop de schoolgemeenschap samenkomt om te delen, te genieten en bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen.

Details van het Evenement:

  • Datum en Tijd: Vrijdag 1 december 2023, vanaf 15.30 uur
  • Locatie: Sint-Jansschool, Keuvelhoekstraat 100
  • Activiteiten: Koekenbak, drankjes, gezelligheid
  • Doel: Fondsenwerving voor de Warmste Week, thema “opgroeien zonder zorgen”

Sluit je aan bij deze prachtige gelegenheid om te genieten van huisgemaakte lekkernijen en tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel. De Sint-Jansschool hoopt veel gezichten te zien, van bekende tot nieuwe, in een warme sfeer van gemeenschapszin en solidariteit.