4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De warmste Vrijetijdsmarkt / Cultuurcentrum Sociaal Cultureel Werk

Beleef een magische kerstsfeer op 18 december tijdens de de gloednieuwe indoor & outdoor vrijetijds- en vrijwilligersmarkt te Heist. Een plek om vrienden, familie en bezoekers uit te nodigen en te ontmoeten. Kuier langs de gezellige verenigingen- en vrijwilligerskraampjes, ontdek het vrijetijdsaanbod en geniet van hapjes, drankjes, leuke hebbedingen, kerstaccessoires, gebakjes en kerstkoekjes. Neem ook een kijkje op het winterse buitenplein onder de sfeervolle shelter en laat je bekoren door dampende winterse lekkernijen, knetterende vuurtjes, muziek, straatanimatie en de gulle kerstman.

We geven vanuit de gemeente het startschot aan ‘De Warmste Week’ in Knokke-Heist met een duwtje in de rug aan lokale verenigingen, vrijwilligersorganisaties en het kansenfonds.

Knokke-Heist houdt je warm! Jij komt toch ook?


Ravelingen
Koudekerkelaan 33
8300 Knokke-Heist

Een organisatie van het Cultuurcentrum in samenwerking met de cultuurraad, jeugdraad, sportraad en diverse vrijwilligersorganisaties. Meer info: Cultuurcentrum – cc.ticket@knokke-heist.be – T 050 630 430

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen