Home Knokke-Heist De warmste week met een papieren bloem

De warmste week met een papieren bloem

In het kader van de Warmste Week wil Watafrik in deze donkere maanden de straten wat opfleuren met papieren bloemen. De organisatie heeft daarom aan burgemeester Graaf Leopold Lippens gevraagd of hij de bevolking kan oproepen om een papieren bloem te maken en deze thuis voor het raam te plaatsen. Het gemeentebestuur werkt uiteraard graag mee aan deze hartverwarmende actie. Heel wat Knokke-Heistenaars zijn heel bedreven in het creëren van dergelijke bloemen. Normaal gebeurt dit in het zomerseizoen op het strand maar nu kun je dus met het hele gezin deze florale creativiteit ook voor de haard uitproberen.

 
Schenk je papieren bloem aan iemand die een attenties kan gebruiken 

Inwoners worden verzocht ook een foto te nemen en op te sturen naar bloemenactie@watafrik.org
De maker of inzender van de mooiste bloem wordt dan nog in december in de bloemetjes gezet. 
Tijdens de winterzonnewende op maandag 20 december 2020, de kortste dag van het jaar, is het de bedoeling dat je je bloem aan iemand geeft die een attentie kan gebruiken.  “De tijden zijn wat ze zijn en ieder spatje vrolijkheid kan ons zeker helpen” aldus Herman Gevers, voorzitter van Watafrik. 

Het gemeentebestuur hoopt dat zeer binnenkort een aantal buurten in onze gemeente een mooie bloemenwandeling uitstippelen. Papieren bloemen maken is minder moeilijk dan je denkt en een leuke bezigheid, vooral wanneer het bij iemand een glimlach tevoorschijn tovert! 

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers