17.6 C
Knokke-Heist

De wereldleider in roll-on/roll-off cargo-behandeling en opslag, ICO zoekt heel wat medewerkers

De wereldleider in roll-on/roll-off cargo-behandeling en opslag, ICO, maakt een spannende aankondiging. Het bedrijf, onderdeel van de wereldwijd toonaangevende transportonderneming Nippon Yusen Kaisha (NYK), heeft een gloednieuwe, ultramoderne Liebherr LHM 550 kraan aangekocht.

Deze kraan, die 100% elektrisch werkt dankzij de 11 windturbines op de Zuidelijke Insteek Terminal, garandeert een hijscapaciteit van 154 ton en is de zwaarste in zijn soort in Zeebrugge. Dit revolutionaire apparaat is ideaal voor het behandelen van zware industriële producten en elk type cargo, stukgoed of containers, versterkt de positie van ICO binnen de stukgoed- en projectmarkt en speelt in op de trend om de heavy-duty dekruimte te maximaliseren.

Met terminals in de havens van Antwerpen en Zeebrugge en een ideale mix van import- en exportvolumes, biedt ICO een intra-Europees en mondiaal netwerk van bestemmingen verbonden met state-of-the-art terminals. Het bedrijf stelt verladers en ontvangers in staat om vrachtstromen tussen het hele Europese vasteland en overzeese locaties te verbinden via één punt. Bovendien, dankzij de ideale ligging nabij de nieuwe snelweg A11, garandeert ICO een filevrije werking.

ICO hecht veel waarde aan het welzijn van de werknemers en beschikt over vele openstaande vacatures. Als een “people-driven” onderneming staan de mensen centraal en krijgen ze alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen, dankzij opleidingen op maat, dagelijkse coaching en meer.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen