Home Cultuur De wonderlijke reis van de Koninklijke Harmonie St. – Cecilia Heist: Een...

De wonderlijke reis van de Koninklijke Harmonie St. – Cecilia Heist: Een Muzikaal Avontuur

0
246
  •  

Op een lentezondag in maart nodigt de Koninklijke Harmonie St. – Cecilia Heist je uit voor een uniek koffieconcert getiteld ‘De wonderlijke reis van…’. Dit muzikale avontuur vindt plaats in zaal Lindeboom, gelegen in de Kerkstraat 5 te Heist, op 10 maart 2024 om 14.30 uur. Bereid je voor op een reis die je zintuigen zal prikkelen en je verbeelding zal uitdagen.

Een Reis door Muziek en Verbeelding

De drumband en het jeugdorkest van deze eerbiedwaardige harmonie hebben de handen ineengeslagen om een gevarieerd programma te presenteren dat je meeneemt op een muzikale odyssee. Van de weidse vlaktes van het Wilde Westen tot de onbegrensde ruimte richting Jupiter en de maan, elke muziekliefhebber vindt wel iets naar zijn gading op deze bijzondere dag. Deze muzikale reis wordt verder verlevendigd door de boeiende vertelkunsten van Sabine Dhoore, die als gids fungeert op deze wonderlijke reis. Haar verhalen weven de verschillende muziekstukken aan elkaar, waardoor een unieke ervaring ontstaat die verder gaat dan de traditionele concertpresentatie.

Intermezzo: Koffie en Taart

Een bijzondere toevoeging aan dit evenement is de pauze, waar elke gast getrakteerd wordt op koffie en een heerlijk stuk taart. Dit moment van rust biedt een perfecte gelegenheid om de indrukken te laten bezinken, te genieten van de lekkernijen en de gemeenschapszin te versterken.

Kaarten en Contactgegevens

Voor degenen die deel willen uitmaken van deze spannende reis, de kaarten zijn nu beschikbaar. Volwassenen betalen 10 euro in voorverkoop, terwijl voor kinderen onder de 12 jaar een speciaal tarief van 5 euro geldt. Tickets kunnen worden aangeschaft bij de leden van de harmonie, via het e-mailadres info@ceciliaheist.be, of aan het loket van CC Scharpoord.

Dirigenten Laurent Hinoul en Bram Bonny staan te popelen om je te verwelkomen bij dit unieke evenement. Ze beloven een ervaring die je nog lang bij zal blijven, vol muzikale hoogtepunten en verhalende verbeelding.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van ‘De wonderlijke reis van…’, een evenement dat belooft meer te zijn dan slechts een concert. Het is een viering van muziek, verhalen en gemeenschap, samengebracht in het hart van Heist.

NO COMMENTS