vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

De Wuhan connectie voorgesteld in de Bib

Op donderdag 16 juni 2022 om 19 uur stelt ereschepen Hugo De Plecker in Bib Scharpoord zijn eerste realistische fictiethriller voor: De Wuhan connectie. Na de verwelkoming door cultuurschepen Annie Vandenbussche vertelt de auteur over zijn debuutroman. Waarom startte hij met schrijven, hoe kreeg het verhaal vorm, hoe dun is de lijn tussen fictie en realiteit? Na de voorstelling is er mogelijkheid tot aankoop en signeren en kan er nagepraat worden met een drankje. Gratis inschrijven via T 050 630 400 of via bibliotheek@knokke-heist.be 

De Wuhan connectie 

Keith Brindel is CEO van het succesvolle farmaceutische bedrijf BPVV Coop en is een gedreven liefhebber van de duivensport. Wat heeft het ene met het andere te maken? Voor de farmaceutische activiteit heeft hij een Chinese partner die een topman is bij de Chinese Communistische Partij. Voor de hobby-activiteit heeft hij twee Chinese vrienden die topduivenmelkers zijn en geroemd worden in alle continenten. Van Wuhan tot in Brussel is de spanning te snijden. Zijn adjunct J.C. Malva ervaart echter dat zijn CEO een duister kantje heeft dat gevaarlijk wordt als men ‘de kat bij de melk zet’. Bij hem houdt dat letterlijk in: ‘het vaccin bij het virus zetten’. De bijwerkingen beschouwt hij als normale nevenschade, waarbij de ernst doorkruist wordt met ironie en droge humor. 

Magische ontmoeting tussen H.G. Plecker en Hans J. Russelle

Hugo De Plecker woont in Knokke-Heist en was jarenlang actief in de lokale politiek. Hij is ereschepen van Knokke-Heist en ereprovincieraadslid. Hij was leraar accountancy boekhouden en zaakvoerder in een eigen bedrijf. Onlangs vond tussen de lokale auteurs H.G. Plecker en Hans J. Russelle een magische ontmoeting plaats. “De Wuhan Connectie” en “Steek angst in je vijand” werden broederlijk aan elkaar uitgewisseld. Een thriller en misdaadroman die je zeker gelezen moet hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen