11.6 C
Knokke-Heist

DF Westkapelle viert 70-jarig jubileum met Weense concert

De Sint-Niklaaszaal in Westkapelle zal op 29 januari het decor zijn van een uniek concert, georganiseerd door DF Westkapelle in het kader van de viering van hun 70-jarig jubileum.

De bezoekers kunnen genieten van een aantal bekende Weense klassiekers, zoals werken van A. Ponchielli, Johann Strauss en J. Pachelbel, maar ook van andere componisten zoals Jona Lewie, Richard Rodgers, G. F. Händel en Johann Schrammel. Dit alles om de sfeer van het wereldberoemde nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker in het Musikverein in Wenen op nieuwjaarsdag te evoceren.

Zoals gebruikelijk zal het concert worden afgesloten met een receptie, waarbij de bezoekers kunnen genieten van een drankje. De toegangsprijs is €5 voor DF leden met cultuurkaart en vrienden van DF Westkapelle en €10 voor niet-leden. De kaarten zijn te koop bij Yccom, Krantenwinkel De Duinhoek, Kurt Lefever en via facebook van Davidsfonds Westkapelle.

Het bestuur van DF Westkapelle hoopt op een grote opkomst voor dit jubileumconcert. Laten we samen dit speciaal moment vieren en genieten van de harmonie van de muziek.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen